SKOLEGLÆDE - optimér dit barns læringspotentiale

Tænk engang, hvis man ved hjælp af nogle enkle teknikker og med en fagligt velfunderet pædagogisk-didaktisk vurdering i hånden kan optimere sit barns muligheder på skolebænken - ja, i livet i det hele taget. 

Det er faktisk muligt, og jeg oplever et personligt behov for at formidle min viden videre til gavn for alle - forældre såvel som lærere og andre, der måtte have interesse i børns læringspotentiale.

 

PAS-test læsevanskeligheder læsning ordblind robuste børn robust børneliv familieliv hjerterum læring nervesystem stress mindfulness kost akupunktur massage specialpædagogisk massage børnemassage eksamensangst angst

Læringstest

Lad mig hjælpe dig og dit barn til en mere tålelig skolegang med fokus på potentialer fremfor barrierer.

Tænk engang hvis jeg kan hjælpe dig og dit barn til at få en mere tålelig skolegang, fordi jeg har den specialpædagogiske know(ing) how til at klæde de voksne (lærere, pædagoger, forældre m.fl.) omkring barnet på til at håndtere lige netop dit barns behov og forudsætninger i læringsøjemed med afsæt i kompetencer og potentialer fremfor vanskeligheder.  

Og tænk engang hvis der tilmed er mulighed for at søge tilskud til den hjælp, jeg kan tilbyde. 

 

 

læsevanskeligheder læsning ordblind robuste børn robust børneliv familieliv hjerterum læring nervesystem stress mindfulness kost akupunktur massage specialpædagogisk massage børnemassage eksamensangst angst

Læsedoktor - når bogstaverne driller

Der er stadig problemer med at få skolebørnene til at læse "godt nok", derfor vil jeg gerne hjælpe.

Læsevanskeligheder er ofte et gennemgående problem, når vi modtager de unge mennesker i den kompenserende specialundervisning for unge og voksne, og alt for ofte kunne disse læsevanskeligheder have været spottet langt tidligere i livet - og måske på denne baggrund kunne vi have undgået en smule af det ekstemt lave selvværd, der dagligt præger de unge mennesker, som forlader grundskolen uden at kunne "læse ordentligt" (cirka 17 procent) - mig bekendt har det tal været uændret de sidste mange år.

 

 

 

robuste børn robust børneliv familieliv hjerterum læring nervesystem stress mindfulness kost akupunktur massage specialpædagogisk massage børnemassage eksamensangst angst

Drop eksamensangsten!

Flere og flere børn og unge får i dag præstationsfremmende midler, fordi de har svært ved at tackle nervøsitet og derfor over tid kan udvikle regulær angst.

Før vi ser os om, står eksamen for døren, og de unge menneskers præstation vil få betydning for deres fremtidige muligheder i uddannelsessystemet – dels i forhold til deres præstation, men også i forhold til deres fremtidige mod på at gå til eksamen.

Tænk engang, hvis jeg kan hjælpe dit barn til at håndtere (eksamens)pres – en lærdom dit barn kan tage med sig resten af livet.

 

 

 

 

børnemassage robuste børn robust børneliv familieliv hjerterum læring nervesystem stress mindfulness kost akupunktur massage specialpædagogisk massage børnemassage eksamensangst angst

Specialpædagogisk Børnemassage

Mange danske skolebørn har svært ved at sidde stille og tage imod en kollektiv besked - det behøver ikke at handle om dårlig opdragelse, men derimod om understimulering af bl.a. taktilsansen.

Vores evne til koncentration og indlæring forbedres af nærhed og ro. Stressede børn har ganske enkelt vanskeligere ved at lære end børn, der er rolige og afspændte. Berøring er bidende nødvendig – for såvel barnets trivsel som barnets indlæringsevne og skoleparathed.

Ti minutters massage hver dag giver fx roligere, mindre aggressive og mere sociale børn, og jeg vil meget gerne være hende, der understøtter rollingernes trivsel.

 

 

robuste børn robust børneliv familieliv hjerterum læring nervesystem stress mindfulness kost akupunktur massage specialpædagogisk massage børnemassage eksamensangst angst

Sid stille - for en stund

Der kræver sin dreng eller pige at passe ind på skolebænken, da man også skal kunne sidde stille og tage imod en kollektiv besked, imens man er stille.

Der findes forskellige teknikker til at få ro på stolene - i hvertfald for en stund, og vi må ikke underkende vigtigheden af også at kunne høre efter og gøre, hvad man får besked på i en skolesammenhæng - hvis ikke rollingerne også lærer, hvad det vil sige at være læringsparat, så kan vi ikke forvente, at de bliver studieparate, når de på et tidspunkt forlader grundskolen.

 

Send mig en mail og sammen finder vi den rette løsning til lige netop jeres behov.

 

 

 

© RobusteRollinger.dk | kontakt@robusterollinger.dk | CVR 36865873