Te-elsker? Kande m. fod

Skøn og æstetisk støbejernstekande med filter.

Du kan bruge den til løsvægts- & brevte.

Støbejernstekande sort (1,2 ltr) (inklusiv fod)

Traditionel sort støbejernstekande med rustfrit stålfilter.

Indersiden er belagt med emalje.

1,2ltr. / 18 cm i diameter x 12 cm. høj.

 

500.00 DKK 699.00

Solcreme - ØKO

Badger Balm Kids Sunscreen Vanilje & Mandarin. Øko, Bionedbrydelig

Badger Balm Kids Sunscreen SPF30 er en sikker & effektiv solcreme til børn. 

Badger Balm Kids Sunscreen SPF30 indeholder non-nano Zinkoxid som beskytter mod både UVA & UVB stråling. Dette ligger i en creme som er lavet på en base af økologiske ingredienser. 

Badger Balm Kids Sunscreen SPF30 er vand og aktivitetsresistent i 40 minutter, bionedbrydelig og virker umiddelbart efter påføring. Den er pakket i en BPA- og Phthalat-fri genanvendeligt plastrør.

Badger Balm Kids Sunscreen SPF30 har en mild duft af kamille og calendula og kan bruges af hele familien. Afprøvet og godkendt sikker for babyer og børn.

  1. - Bredspektret beskyttelse mod UVA&UVB stråling via det sikre mineral Zinkoxid.
  2. - UDEN oxybenzone, octinoxate, eller andre kemisk aktive solfiltermidler.
  • - Vandafvisende i 40 minutter.
  • - Certificeret økologisk base af solsikkeolie, der fugter og beroliger.
  • - Dejlig duft af mandarin & vanilje.
  • - Klinisk testet og godkendt til brug på babyer og børn.
  • - Hypoallergen – sikker for selv den mest sensitive hud.
  • - BPA- & phtalatefri beholder der er lavet af genbrugt plastik.
  • - Ikke testet på dyr.
  • - Bionedbrydelig og sikker for koralrev og andre økosystemer.

Brugsanvisning: Ælt tuben før hver brug. For fuld beskyttelse, anvend gavmildt (2 mg / cm2 hud) til al udsat hud 15 minutter før soleksponering, gnid derefter ind for at reducere den hvide effekt. 

Børn under 6 måneder: spørg en læge. 
Genanvende Baby solcreme: Efter 40 minutters svømning eller svedtendens. Umiddelbart efter håndklædetørring. Mindst hver anden time.

Solsikkerhedstips: Tid i solen øger din risiko for hudkræft og tidlig ældning af huden. For at mindske disse risici, brug regelmæssigt solcreme med et bredt spektrum SPF-værdi på 15 eller højere og brug andre beskyttelsesforanstaltninger mod sol herunder:
Begræns tid i solen, især fra 12:00 til 15:00.
Bær langærmede skjorter, bukser, hatte, og solbriller.

Ingredienser:

Aktiv Solcreme Ingrediens:
Ikke-Nano, ikke belagt zinkoxid 18,75%
Andre Ingredienser:
* Helianthus annuus (Organic Sunflower) Olie, * Cera Alba (økologisk bivoks), æteriske olier af * Citrus aurantium Dulcis (Organic Sød orange) og * Citrus Tangerina (Organic Mandarin), Tocopherol (Sunflower Vitamin E), CO2 Ekstrakter af * Hippophae rhamnoides (Organic Seabuckthorn) og * vanilje planifolia (Organic vanilje). *
* = Certificeret økologisk 100% certificeret Natural af NPA 98% certificeret økologisk af NSF

 

130.00 DKK

Bleudslæt? ØKO

Kogtvandsklude

- et gammelt, men meget effektivt middel mod voldsomt bleudslæt.

50.00 DKK

Feberkramper

Skulle du gå hen og være mor eller far til en lille trold, som render ind i feberkramper, så tag en DYB indånding - det er barskt at stå med som forældre, da det kan vende tilbage og i værste fald bevirke, at man ifølge amerikansk forskning som forælder bliver overbeskyttende, og det gavner ikke en sund udvikling hverken hos forældrene eller den lille trold.

Hvis dit barn går i kramper, er du slet ikke i tvivl - det ligner et epileptisk anfald. Det er vigtigt at bemærke, at den lille trold ikke husker noget efterfølgende, så det er jer som forældre, der skal tages hånd om.

Da vi var på sygehuset første gang på grund af feberkramper, var jeg OVERVÆLDET over, hvor let personalet tog på, at min lille prinsesse havde været det igennem - jeg anede intet om feberkramper inden da, så jeg troede jo, hun skulle dø fra mig, da hun pludselig lå der i mine arme og blev mere og mere blå. Vi fik en masse papirer og blev sendt hjem ret hurtigt med meldingen: "Feberkramper er meget normale, og man kan IKKE dø af disse kramper".  

Som speciallærer med kendskab til hjerneskader m.m., blev jeg straks paranoid og begyndte at Google ALT FOR MEGET - jeg forestiller mig, at de fleste mødre er sådan indrettede. Der skal næppe herskes nogen tvivl om, at jeg blev klogere i min søgen efter merviden i forhold til disse feberkramper, men set i bakspejlet kunne jeg godt have brugt al den tid på søgen  - for slet ikke at tænke på al den energi, jeg har brugt på at bekymre mig, så snart der var det mindste tegn på feber - på at være sammen med og nyde min dejlige datter - og nu også lillebror ;0)

For at du ikke behøver bruge lige så meget krudt på at blive klogere, har jeg samlet al min viden i en meget overskuelig tekst, som er lige til at hive frem, hvis behovet opstår. Jeg har udfra tanken: "Hvad kunne jeg selv have haft stor gavn af at have ved hånden, da jeg som førstegangsmor troede, mit barn skulle dø?" lavet en æstetisk lille æske med de absolut vigtigste remedier - og i låget finder du den lille manual. Det eneste, du skal tænke på, er at få din læge til at udskrive en recept på Stesolid, hvis altså lægen mener, der er grundlag for, at der skulle kunne opstå kramper hos jer. Personligt er jeg ikke tilhænger af overforbrug af medicin, men Stesolid er mig bekendt det eneste, der virker ved feberkramper - og her tør jeg ikke tage chancer.

 

50.00 DKK