Bleudslæt? ØKO

Kogtvandsklude

- et gammelt, men meget effektivt middel mod voldsomt bleudslæt.

50.00 DKK

Feberkramper

Skulle du gå hen og være mor eller far til en lille trold, som render ind i feberkramper, så tag en DYB indånding - det er barskt at stå med som forældre, da det kan vende tilbage og i værste fald bevirke, at man ifølge amerikansk forskning som forælder bliver overbeskyttende, og det gavner ikke en sund udvikling hverken hos forældrene eller den lille trold.

Hvis dit barn går i kramper, er du slet ikke i tvivl - det ligner et epileptisk anfald. Det er vigtigt at bemærke, at den lille trold ikke husker noget efterfølgende, så det er jer som forældre, der skal tages hånd om.

Da vi var på sygehuset første gang på grund af feberkramper, var jeg OVERVÆLDET over, hvor let personalet tog på, at min lille prinsesse havde været det igennem - jeg anede intet om feberkramper inden da, så jeg troede jo, hun skulle dø fra mig, da hun pludselig lå der i mine arme og blev mere og mere blå. Vi fik en masse papirer og blev sendt hjem ret hurtigt med meldingen: "Feberkramper er meget normale, og man kan IKKE dø af disse kramper".  

Som speciallærer med kendskab til hjerneskader m.m., blev jeg straks paranoid og begyndte at Google ALT FOR MEGET - jeg forestiller mig, at de fleste mødre er sådan indrettede. Der skal næppe herskes nogen tvivl om, at jeg blev klogere i min søgen efter merviden i forhold til disse feberkramper, men set i bakspejlet kunne jeg godt have brugt al den tid på søgen  - for slet ikke at tænke på al den energi, jeg har brugt på at bekymre mig, så snart der var det mindste tegn på feber - på at være sammen med og nyde min dejlige datter - og nu også lillebror ;0)

For at du ikke behøver bruge lige så meget krudt på at blive klogere, har jeg samlet al min viden i en meget overskuelig tekst, som er lige til at hive frem, hvis behovet opstår. Jeg har udfra tanken: "Hvad kunne jeg selv have haft stor gavn af at have ved hånden, da jeg som førstegangsmor troede, mit barn skulle dø?" lavet en æstetisk lille æske med de absolut vigtigste remedier - og i låget finder du den lille manual. Det eneste, du skal tænke på, er at få din læge til at udskrive en recept på Stesolid, hvis altså lægen mener, der er grundlag for, at der skulle kunne opstå kramper hos jer. Personligt er jeg ikke tilhænger af overforbrug af medicin, men Stesolid er mig bekendt det eneste, der virker ved feberkramper - og her tør jeg ikke tage chancer.

 

50.00 DKK